/
1 CommentsIk kreeg de oude linnen stoel. Met een wollen kleedje erop is het het fijnste leesplekje voor vakantiedagen als deze, in de stoel kom ik in duizenden werelden van verschillende hoofdpersonen, op duizenden plaatsen en ben ik wel tien personen tegelijk. Want als ik lees kruip ik altijd compleet in het verhaal. Kopjes koffie erbij uit een nieuw Zweeds kopje. Zachte regendruppeltjes tegen het raam.
Op het moment lees ik 'De dikke man voor altijd' en het is leuk. Soms moet ik er hardop van gniffelen. Sinne komt er ook graag even bij liggen en dan dagdromen we samen, zij in haar kattenwereldje, ik met mijn boekje.

Oh en vanavond staat er tapas met een lief vriendinnetje op het programma.
maar eerst nog even verder verdwalen in de letters...

(oh en zien jullie het mooie kleedje? Ik kocht hem bij COS in de sale en hij dient nu als sjaal, picknickkleedje én kamer decoratie kleedje!)
You may also like

1 opmerking:

jade zei

Damianne! Jij moet echt een profiel op Goodreads maken! Dat is een website waar je kan bijhouden welke boeken je al gelezen hebt en welke je aan het lezen bent, en je kan vrienden toevoegen zodat je kan volgen wat zij zoal lezen. Ik vind het heel fijn, ik ben grote fan! En ook altijd leuk om eens opnieuw te kijken welke boeken ik zelf al allemaal gelezen heb. Dit is mijn profiel, kijk eens rustig rond! https://www.goodreads.com/user/show/7574140-jade-vranken

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Follow by Email