/
2 Comments
Hiep hoi hiep hoi hiep hoi! het is toch nog helemaal zelf gelukt zonder computer meneren of andere hulp om mijn wegwerpcamera fotootjes in te scannen! Het is allemaal een beetje door elkaar maar ik ben blij met het resultaat van mijn zomer fotootjes. Bungelend in de hangmat en met een glimlach bekeek ik ze. Oh en Zweden is op de foto's nóg meer een sprookje vinden jullie ook niet?

 Tijdens mijn eerste dagen in het (smeltende) Stockholm


De mooiste groentetuin die ik tegenkwam op een Stockholms eilandje waar je zomaar in mocht lopen. De mannen in de kas vroeg ik of de mooie tuin van hen was en ze zeiden alleen maar you are as beautifull as the garden darling. Het waren volgens mij zwervers, beetje eng, (maar ook wel lief hoor)


Deze aardbeien foto kon ik me niet meer helemaal herinneren. Ik weet nog wel dat ik op een morgen aardbeien omdat ik dacht dat ik daar wel mee kon ontbijten, lunchen én avond eten met mijn schaarse hoeveelheid Zweedse kroontjes.
maar na een halve dag ervan gegeten te hebben kwamen ze me stiekem een beetje de neus uit (al waren ze nog zo lekker). En liepen ze me eigenlijk alleen maar in de weg..
Zelfs nog tijdens het feestje met de jongen waar ik logeerde was ik het meisje met de aardbeien in de linkerhand. Ik geloof dat ik toen ook een fotootje heb gemaakt toen we nog even in het parkje gingen in de late avond.
Deze dag was ik heel blij en eigenlijk was ik dat alle dagen maar deze dag extra. Het was in Uppsala en ik glimlachte naar iedereen.
Fijne herinneringen die ik nu op de computer heb, én in een kistje kan stoppen en later aan mijn gezin kan laten zien.


You may also like

2 opmerkingen:

Puck zei

Wat zijn ze mooi geworden! <3

Fay Oberdorf zei

Wauwwauwwauw!

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Follow by Email