/
7 Comments


Toen ik nog maar heel klein was, als mensen me vroegen wat ik later wilde worden, antwoordde ik altijd dat ik eigenaar van een hele mooie cadeautjes winkel in de stad wilde zijn. Een cadeautjes winkel voor iedereen die maar een cadeautje had verdiend. Die mocht je dan gratis afhalen met een lintje en een kaartje erbij.

Nu vind ik eigenlijk nog steeds het aller leukste om kleine pakketjes, kunstwerkjes, verrassingen of brieven voor anderen te maken.
Vandaag maakte ik voor een jarige vriendin een kussen en een boekje waar in staat waarom ik zo dol op haar ben. Een tegoedbonnetje voor een tapas picknick in het park en dat ik dan van te voren de slingers ophang en alles klaar leg.

Voor mijn oma illustreerde ik een kaart, omdat ik haar al zo lang niet zag.
Aan het penvriendinnetje mijn lievelingsthee van het moment en voor mama een verjaardagsgedicht en haar cadeautje ingepakt met een illustratie van een tekkel die de jarige haas feliciteert.

De gedachte dat iemand er blij van zal worden, om moet lachen of verrast zal zijn, maakt me vrolijk.

 

Verder werk ik elke dag een beetje aan mijn zelfgemaakte agenda voor het komende schooljaar. De voorkant, cijferlijstjes schoolvakanties en de verjaardagskalender staan er nu in. Ik vind het heerlijk werk omdat ik precíes alles kan doen zoals ik het wil. Cijferlijstjes vind ik nooit zo leuk dus plak ik er geknipte katjes bij.
De schoolvakanties vind ik het allerbelangrijkst dus die verschenen op de eerste bladzijde. Ook de schriften zijn al klaar.
  

 
 

 


You may also like

7 opmerkingen:

Desi van Waterschoot zei

Wauw wat een leuk idee om zelf een agenda in elkaar te knutselen! (: Het ziet er al super uit. Liefs

éva-mona zei

These look so nice! I'm still looking for a new agenda. Maybe I should make my own?

jade zei

Wat mooi, creatieve mensen zijn de fijnste mensen :) Krijg ik ook een verrassingetje wanneer ik jarig ben? :)

Damianne Langedijk zei

Oh dat zou ik met liefde voor je maken! :)

maike zei

wat een fijn persoon ben je

maike zei

dit doet mij trouwens denken dat ik met vriendinnetjes altijd op de basisschool agenda's ging maken, daar waren we dan een heel jaar mee bezig. maar we gebruikten ze nooit.

rougeimaginaire zei

je maakt zo'n mooie dingen! :)

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Follow by Email