/
5 Comments


Eigenlijk ben ik ben niet gauw heel erg sip, althans, niet voor een wat langere tijd. Daar voor ben ik namelijk simpelweg veel te dol op deze wereld met al het moois in haar. De diertjes overal, bloemen en plantjes, muziek en alle lieve mensen maken bijna elke dag dat ik zin heb om vroeg op te staan, de wijde wereld in te gaan met kriebels in mijn maag omdat alles kan. Een dag is als een leeg notitieboekje vind ik altijd. Je mag erin schrijven wat je wil: er is ook zo veel mogelijk om dingen te maken, ontdekken en koesteren om me heen. Een Zweeds meisje waar ik tijdens mijn reis logeerde zei dat haar meteen na vijf minuten al opviel dat ik de wereld omarmde, en toen ik daar over na dacht vind ik het inderdaad heel belangrijk om dit te doen (en te blijven doen). Dit is dit ook iets wat ik iedereen zou willen meegeven. 

Ik vind het daarom een klein beetje lastig om nu te bloggen over dat ik de laatste dagen me zo naar heb gevoeld. Ik was mezelf een beetje kwijt en voelde me steeds heel verdrietig.
Het verdriet is om een jongen, een jongen waar ik wel een heel klein beetje heel erg dol op ben, maar waarmee het nu op dit moment niet zal werken vanwege de afstand. Dat vertelde hij me na een heel fijn picknickje samen, een picknickje Leiden (die eigenlijk nog wel honderd uur langer mocht duren) en ik was echt heel heel teleurgesteld en hij eigenlijk ook.

Ik doe zo veel mogelijk dingen om mijn gedachten niet te lang hun gang te laten gaan, en dat helpt. Gisteren hebben een lieve vriendin en ik heel lang gebungeld samen in onze hangmat en gelachen. Ik maakte zelf een agendaatje vandaag en kocht mijn lievelingsthee uit Zweden van Clipper. Zonneglimpjes zijn overal, soms moet je alleen een beetje meer je best doen om ze te vinden!
Alleen zijn kan ik alleen nog niet zo goed, dan ga ik te veel nadenken.
Mijn liefste pen vriendinnetje Fay waar ik voordat dit gebeurde een paar dagen logeerde in Leiden (oh en dat was oooooh zo gezellig!) is ontzettend lief voor me en dat is heel erg fijn. Het luisterboek van 'De fantastische meneer vos' stuurde ze me meteen op en gaf me een beetje troost en ze stuurt me de mooiste kaartjes.
De tijd zal het leren, hoop ik.. En stiekem hoop ik op wondertjes.


You may also like

5 opmerkingen:

Iep zei

Lieve Dams, alles komt goed!

Fay Oberdorf zei

Oh lieve lieve lieve Damianne!!

Anoniem zei

Wees maar lief voor jezelf, dat werkt altijd het aller beste. Verdrietig zijn mag, altijd. Doe maar veel middag dutjes en verwen jezelf. Je doet het goed! Al het liefs, Loes (van ZoeteWildernis, maar mijn Google Account werkt niet via mijn iPhone)

Annemarie Seunnenga zei

I know this feeling :( X

jade zei

Lief Damiannevrouwtje, hopelijk zit je hoofd snel weer vol vrolijke gedachtenwolken. Soms is het moeilijk om de regenwolken weg te jagen, maar weet je: regen kan ook mooi zijn. Je moet er gewoon anders naar kijken. Verwen jezelf, en wees ook lief tegen anderen, dat doet altijd wonderen. Bak taarten, maak tekeningen en schrijf brieven, dat verzet je gedachten. Maar blijf vooral je mooie lieve zelf! :)

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Follow by Email