/
2 Comments
Deze fijne streepjesjurk van de Zara draag ik de laatste tijd heel erg graag. De stof is heerlijk soepel en zacht (oh en je kunt er ook hele mooie pirouettes in draaien!)


 
Dit weekend heb ik voor mijn lieve vriendinnetje dat laatst jarig was, een verjaardags tapas georganiseerd. Slingers, feestkroontjes voor op het hoofd, ballonnen, taartjes met 19 kaarsjes en heel veel verschillende hapjes wilde ik eerst meenemen naar een mooie plek in het park. Maar toen het begon te regenen net voordat ik wilde vertrekken heb ik mijn kamertje omgetoverd in een heel gezellig feestjeshoekje. We hadden elkaar zoveel mooie vakantie verhalen te vertellen en hebben wel zo gelachen. Gekke dansjes op een jazzplaatje, en een wens bij het uitblazen van alle 19 kaarsjes.

Vandaag is mijn aller allerlaatste vakantiedag alweer. Maar weet je? Stiekem heb ik wel heel veel zin om school te beginnen met al mijn zelfgemaakte schoolspullen. En ik heb ook al weken van te voren vijf outfits bedacht die ik de eerste schoolweek aan zal doen (erg hé?)


You may also like

2 opmerkingen:

Karlijn zei

Helemaal niet erg, ik heb precies hetzelfde gedaan deze week. Niets mis met goed voorbereid zijn :)

Desi van Waterschoot zei

Inderdaad een super leuk jurkje :) zit vast ook zaaaalig. Dat tapasfeestje klinkt echt superleuk, van zulke momenten kun je zo intens genieten he. Don't worry, ik bedenk stiekem ook altijd outfits voor de eerste schoolweek.

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Follow by Email