/
3 Comments
Mijn lieve vriend de zon verlicht de laatste dagen geweldig mijn kamer, maakt dat ik weer eeuwig in mijn raamkozijn kan zitten en avocado`s kan eten in de tuin in eigenlijk voor dit seizoen veel te koude jumpsuitjes. En lieveheersbeestjes over mijn benen kan laten lopen en zonder jas naar de dokter kan fietsen. Ik heb een platenspeler gekregen nog voor mijn verjaardag van die lieve Wies en speel het ene plaatje na het andere. Ik ben bijna een beetje verliefd op dat ding. Het geratel en dan de muziekjes die ineens beginnen te spelen. De tuin is zonniger dan ooit in maart.



Klimopjes blote benen en kamillethee in het raam en ik met mijn ingevlochten haar met de glimpjes zon





Ik voel me gelukkig en vlindertjes dansen door mijn maag, ik voel me al steeds minder ziek nu ik al bijna een week gestopt ben met gluten en het is zo fijn dat er eindelijk een soort van verklaring is en dat ik al bijna weer naar school kan waarschijnlijk, dat er weer in het grasveldje op het binnenplein kan worden gelegen in de tussenuurtjes met een bak ijs waarvoor we de cjp passen als lepel gebruiken. 


You may also like

3 opmerkingen:

Anou Maarsingh zei

Dag lief,
je schrijft zo mooi beeldend en open. En ik ben zo blij voor je dat het weer wat beter gaat! Ik ben heel benieuwd naar je platenspeler, krijgen we daar ook beelden van te zien?

Ps. Ik heb een nieuw blog, misschien lijkt het je leuk die eens te bekijken?

Liefs!

Anoniem zei

Ja de zon doet goed... Ik mis 'm nu. Lente kom maar, we zijn klaar voor je! x

Belle Fleur de Lis - Lotte Janssens zei

dag lieve damianne, ik eet ook geen gluten en ook geen lactose, ik heb het chronisch vermoeidheidsyndroom (ME) hierdoor heb ik in het algemeen veel maag en buikklachten waardoor sommige handelingen moeilijk zijn om te doen. maar hey....lieve damianne laat het ons niet aan het hart komen en laten we genieten van de mooie kleine dingetjes in het leven. ik wens je hele mooie lente dagen toe en hopelijk kan je spoedig weer naar school, maar doe het zeker kalmpjes aan en op tijd rusten <3 liefs,lotte

Mogelijk gemaakt door Blogger.