/
4 Comments
Hoi hoi hoi de afgelopen week is er een klein wondertje gebeurd: ik ben gespot als model midden in de stad!gewoon plots terwijl ik liep langs de grachten om te gaan koffieleuten bij een cafeetje en daar te gaan leren. De mensen die me aanhielden kwamen betrouwbaar en ook professioneel over en stiekem droom ik al een tijdje van model worden maar aan de andere kant is het ook eigenlijk weer niks voor mij, (ik hou niet zo van make up en hoge hakken en doen wat anderen van je willen) Maar ik besloot het gewoon te doen! Gisteren had ik een testshoot, met ongeveer acht andere zenuwachtige tutjes(want echt wat waren het een tutjes van de bovenste plank) en nu krijg ik over een paar dagen te horen of ik ben wat ze zoeken en dat is zo spannend zo spannend!
Gistermorgen ben ik vroeg opgestaan en heb ik een paar uurtjes geleerd in de tuin, de tuin werd steeds zonniger en ik dronk heel veel sterremunt met honing. Daarna ben ik dus modelletje gaan spelen(ik moest kleren dragen die ook niks voor mij zijn: een skinny jeans en een top en high heels zoals ze het noemen) na de shoot vluchtte ik naar huis om een zwierig damianne jurkje aan te doen en voelde ik me weer mezelf gelukkig.

Toen ben ik weer even gaan leren want morgen is mijn moeilijkste proefwerk over celletjes en eiwitsynthese en daarna stapte ik op mijn fiets naar die lieve wies. We gingen even naar de supermarkt en onderweg knuffelden we dit katje ze was zo lief en mooi en haar vachtje was zo prachtig van kleur.

We hebben boodschappen gedaan voor een heerlijke lentesalade en druifjes gekocht in een klein doosje voor aan de gracht, er speelde een jongen vanaf zijn balkon gitaar en we zwaaiden naar een meneer aan de overkant.

 
 

Nu zit ik weer met mijn neus in de cellenwereld en zit er een glutenvrij notenhoning brood in de oven, ik ben vanmorgen langs alle buurvrouwen gegaan voor gist en later bleek dat we gewoon zelf nog gist hadden en dat ik gewoon niet goed kan zoeken. Ik ben zo benieuwd het begint hier al wel heerlijk te ruiken!

 


You may also like

4 opmerkingen:

Anou Maarsingh zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
laura zei

soms kan het heerlijk zijn om als model voor een dagje iemand anders te spelen
;) ik benieuwd of je aangenomen wordt.
Ik denk het wel, want je bent beeldschoon.
succes met je proefwerk. liefs

jade zei

Oh, Damianne, je bent zo uniek en zo knap. Je zou een heel goed model zijn.
Jij mag van mij in de boekjes en op advertenties staan. Want soms zijn het zulke lelijke en "fake" meisjes, dat ik niet wil dat bijvoorbeeld mijn jongere zusje een voorbeeld aan ze neemt. Aan jou zouden ze zeker wel een voorbeeld mogen nemen :)
Weet je al iets meer, of je aangenomen bent als model?

Damianne Langedijk zei

Lieve lieve Jade, ah wat maak jij me blij hiermee! Helaas waren ze heel selectief en was ik toch niet het meisje wat ze zoeken. Maar misschien ga ik het nog wel ergens anders proberen! Ontzettend bedankt voor deze lieve woorden ze maken me aan het huppelen !

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Follow by Email