/
3 Comments

Ik post hier veel de laatste dagen, maar ik doe ook zoveel leuks
Ik werd vanmorgen wakker met als eerste gedachte: ik wil naar zee ik wil naar zee. en het is toch zo fijn dat dit in de vakantie gewoon meteen uitgevoerd kan worden!
We zijn met de trein gegaan en voor maar zes euro konden we zwieren in de zeewind, schelpjes zoeken, nieuwe zonnebrillen dragen en een nipje zee proeven. (Dat doe ik altijd, en ik bedacht me vandaag pas dat dit misschien wel een beetje gek is. Maar het hoort gewoon.)

De zon heeft ons gezelschap gehouden, bijna achter elkaar door was ze erbij. en we dronken citroenmelisse thee in het strandpaviljoen oh zo zonnig. maar ineens was het al bijna tijd om de trein weer terug te nemen en we kwamen elkaar tegemoet. We haalden hem op het nippertje. (Wel heb ik mijn tong een beetje verbrand door alle haast maar dat geeft niet)

Het was eb en ik verbaasde me er een beetje over dat niemand écht dichtbij zee was. Als je naar het strand gaat wil je de zee toch proeven en voelen en ruiken? En toen ik me dat besefte vond ik de mensen allemaal stiekem een beetje stom en saai toen ik ze daar braaf over het pad zag wandelen.


Deze foto's lijken gemaakt op een dag in juli, vinden jullie ook niet? (maar het was toch echt vandaag!)


You may also like

3 opmerkingen:

jade zei

Een heel mooi berichtje, Damianne. Het is fijn dat je ook houdt van schelpjes en van de zee. Ik vind de zee ook zo leuk, maar ook de duinen vind ik heerlijk. Lekker uitwaaien. En het is er altijd zo mooi!

jade zei

Oh, en mooie zonnebril! :)

Marieke zei

De foto's zien er inderdaad wel heerlijk zomers uit!
Ik vind je zonnebril ook heel erg leuk!

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Follow by Email