/
3 Comments

Ik heb via Marieke een heerlijk scones recept ontdekt, met gember en sinaasappel. Ze hoeven maar tien minuutjes in de oven en zijn ook niet te zoet wat ik altijd wel prettig vind.Zondagse strandbezoekjes zijn misschien wel het fijnst, want school en alle verplichtingen lijken dan zo lekker verweg. Mama en ik reden naar Harlingen en dat is een fijn havenplaatsje, in de winter om te wandelen en zomers om te vliegeren, zonnen, schelpjes te zoeken en in zee te zwemmen. De zee is altijd een goed idee vonden we.
Ik heb een nieuwe witte wollen trui jurk gekocht (klinkt als een trouwjurk) en hij is warm genoeg op zachte dagen als deze. (of misschien maak ik mezelf dat ook wel een heel klein beetje wijs) Ik ben hard van de dijk afgerend en mijn moeder vond me net een lammetje. Dat ben ik ook wel een beetje want ik dartel het liefst in gebroken witte kleren rond altijd.

verder heb ik misschien een maagontsteking en moet ik steeds vieze drankjes opdrinken van meneer de dokter.

over precies een week ben ik jarig en ik word nu al steeds heel vroeg wakker omdat ik een beetje verjaardagskriebels heb! Maar eerst moet ik nog een weekje met drie proefwerken overleven.


You may also like

3 opmerkingen:

Sara zei

Mmm die scones lijken me heerlijk! Leuke trui trouwens, en lammetjes zijn tof. (:

Fay Oberdorf zei

Ohoh, wordt maar gauw beter zodat je op je verjaardag weer kan vreugdedansen!

Anoniem zei

Zo mooi, jij in het gebroken wit tegen dat grijzige strand!

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Follow by Email