/
6 Comments
Ik heb helemaal de flespompoen ontdekt en doe het zelfs op brood! Vanochtend was mevrouw zon weer van de partij in mijn kamer, of zou de zon een meneer zijn?
 

Nogsteeds heb ik veel pijn in mijn maag en ik moest naar het ziekenhuis voor een scan en dat vond ik best wel een beetje eng. Ik kan niet veel leuke dingen doen en moest mijn verjaardagsfeestje dat ik gisteravond zou geven ook afzeggen. Vanmorgen ben ik vroeg opgestaan om een wandelingetje in het park te gaan maken, ik heb steeds ook koorts dus moest niet aan een jas denken!
Met een dikke trui en sjaal ging ik op pad.


 

Ik houd ervan als de wereld nog niet wakker is en je alleen nog maar het geknisper van de blaadjes hoort en het getsjilp van de vogels.
Mijn (pen)vriendin Fay en ik sturen elkaar pakketjes met kleren en ik droeg een prachtig zwierezwaai rokje, dat ik van haar kreeg! Het is wel zo'n geweldige uitvinding, je maakt elkaar dolblij met dingen waar je zelf helemaal genoeg van hebt.
Het wandelingetje duurde niet lang want na een paar minuten voelde ik me alweer te zwak, en begon alles te draaien.

Ik ben de laatste tijd op de momenten dat ik me goed voel, bezig met een portfolio voor de kunstacademie, want dat is toch echt wel stiekem een beetje mijn droom. Maar ik twijfel ontzettend, want de ene keer denk ik: een beetje plaatjes schieten en beestjes tekenen, kan toch iedereen wel? Maar ik zie mezelf er wel al helemaal rondfladderen en heb het gevoel dat de kunstacademie heel goed bij me past.
Ik expirimenteerde een beetje met het bewerken van de foto's van deze dag, en ik ontdekte verrassende effecten waar ik in de volgende post meer zal laten zien!De wind waait nu heel hard om het huis en dat is wel zo gezellig, ik zit naast mama op de bank en we hebben weer bezoek gekregen van Jan. Hij denkt nu geloof ik een beetje dat hij hier woont want vanochtend stond meneer voor de deur te mauwen en tot nu toe loopt hij me telkens spinnend achterna en komt hij steeds bij me liggen, het is een dotje. Dit is al een wat oudere foto van Jan en mij.You may also like

6 opmerkingen:

Anne zei

ik ontdek net je blog - leuk!
doen hoor dat portfolio, het feit dat het zo goed voelt zegt denk ik al genoeg…
veel beterschap!
ps: en ik denk dat de zon een mevrouw is :)

Desirae Smith zei

Lovely images! I adore your shoes!

www.stylishsilhouettes.blogspot.com

perfect hippie zei

Je moet je zeker aanmelden bij een kunstacademie, heb je al een beetje een idee welke?
Beterschap, ik hoop dat je je niet te lang draaierig en koortsig voelt.

sarapirat zei

mooi hier!
leuk om op bezoek te komen.. :)

RetroStreetStation zei

Really nice impressions! Love your shoes :)

Kisses,
Maria
http://retrostreetstation.blogspot.de/

Cecilia Costantini zei

Beautiful post!
What do you think about supporting each other? We could follow each other's blog via email or GFC and if you want on another socials like twitter twitter or instagram :)

let me know on my blog
smiles' avenue
xoxo
Cecilia

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Follow by Email