/
2 Comments

Op de weg terug van school naar huis met Senna verschenen de eerste sneeuwvlokjes en dat was wel zo mooi.
Dit weekend kwam het echte wintergevoel weer naar boven want het was kouder dan koud buiten. Mijn weekend was heel erg leuk, vrijdag avond met wijntjes en dekentjes op het verwarmde terras met een hele lieve meneer en avondwandelingen door de kou, zateragmorgen bakte ik een citroencake en wachtte ik lekker warm voor de oven.


Ook dacht ik weer eens aan vroeger toen ik een prinsessenbed had. Ik kreeg meteen zin om mijn bed weer eens om te toveren tot een prachtig hemelbed en het zag er zo mooi uit met de lichtjes, ik kom er bijna niet meer vandaan.


De avond bracht ik er door met Wies en het was heel knus en we hadden de grootste lol zoals altijd, we sliepen er ook samen in en de volgende morgen lag ik naast het bed.


.Toen ik in Amsterdam was deze vakantie, kocht ik een hele fijne oversized jas, ik wilde al heel lang zo`n vestjas en de kleur is mijn lievelings. Hopelijk was jullie weekend ook fijn!


 You may also like

2 opmerkingen:

Marieke zei

Oh wat een heerlijke winterse foto's! Ik ben jaloers op de sneeuw!

maike zei

ah dankjewel! en ik vind jouw instagram altijd heel erg fijn en ik word daar blij van. en ik ben nog niet zo bekend met de vergeten groentes! ze zien er wel super leuk uit maar ik ben nog niet echt goede recepten tegen gekomen, en ik durf nooit zo goed te experimenteren met eten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Follow by Email