/
4 Comments
Tijdens kerstmis was ik een paar dagen in de Drentse bossen met de familie. het was zo gezellig en ik droeg een nieuwe maxi jurk die ik voor een tientje vond en een meneer die we tegenkwamen zei dat ik net een fee leek in de jurk. De rest van de dag voelde ik me ook een fee!
We zaten voor drie nachtjes in een prachtig hotel dat chiquer dan chique was en we zijn heel veel de natuur ingegaan en ik zag voor het eerst een vos die heel bang en schuw was toen hij ons zag, het was heel bijzonder en ik heb hem daarna nog heel vaak geprobeerd na te tekenen.
Ik heb ook een arretjescake verslaving opgelopen want die was in het restaurant van het hotel echt heel heel heel erg hemels!

op de laatste foto was er precies een stukje zon dat op mijn nachtkastje scheen en dat vond ik zo prachtig, een hele stapel dagboeken, schriftjes en brieven, mijn wanten-brei-project en  muis Manfred en Karel waren natuurlijk mee.

in het hotel was er ook een hele lieve dikke hotel kat die telkens bij iedereen kwam zitten, en toen miste ik nog meer het hebben van zo'n lieve pluizebol, (mam wil jammer genoeg pas in mei een nieuwe kat.) (tegenwoordig leen ik wel eens stiekem eentje van straat en dan neem ik hem een uurtje mee naar mijn kamer om met hem te knuffelen en dan zet ik hem keurig weer terug op de straat. (en ja, dat is misschien een heel klein beetje eigenaardig))


het is een beetje een hak op de takkerig bericht dit, maar mijn vakantie is tot nu toe heel leuk en ik doe dus veel fijne dingen. en nu is het gewoon alweer bijna oudjaar.
oud en nieuw vier ik altijd samen met annemijn en mijn mama en haar gezin, dat doen we altijd bij haar thuis en ik kijk er heel erg naar uit want er is altijd zo'n leuk traditioneel sfeertje.
ik hoop dat jullie ook genieten in je vakantie! liefs


You may also like

4 opmerkingen:

Fay Oberdorf zei

Het klinkt heerlijk! En je foto's zijn toch zo mooi.
Geniet ervan!

perfect hippie zei

Wat een mooie foto's!

Saskia | Former Parades zei

Mooie foto's, zo'n lange rok staat je prachtig ook!

♥ Saskia

Anoniem zei

Oh wat hou ik van lange rokken! Zo elegant :)

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Follow by Email