/
3 Comments
 

Ik heb ook nog van die goede oude sint een vriendje gekregen voor muis Manfred, het is een haas en ik noemde hem Karel. (op de foto is hij niet heel goed te zien) Muis Manfred en Karel kunnen het heel goed vinden. Karel zijn sjaal is nog in de maak, maar eerst moeten mijn wanten af.  Ik ben al heel ver! Ik ben op de helft van de tweede want.

 Dit weekend heb ik heel veel inspratie, zoveel dat ik vol enthousiasme alles maar half afmaak en er een beetje jolig en springerig en huppelig van word. ik werd vanmorgen blij wakker omdat ik me bedacht dat ik nog een heel mooi nieuw leeg schriftje had en van half negen tot kwart over tien heb ik erin geschreven, getekend en inspiratie verzameld. nu is mijn hoofd iets minder vol.

Vandaag ben ik een beetje aan het rommelen in kasten en op plekken waar ik heel lang niet meer heb gekeken, in de oude verkleedkist bijvoorbeeld. Daar vond ik deze mega rok en vond hem stiekem best leuk, nu wil ik dat het zomer is en ik er heerlijk buiten in kan zwieren. (maar winter jij bent ook wel heel fijn hoor.) we gaan zo naar oma.


(oh en dit liedje is zo fijn, het zit al dagen in mijn hoofd maar dat is helemaal niet erg! ik word er zo vrolijk van als ik van de trein naar school loop.)

You may also like

3 opmerkingen:

Anou. zei

Zo'n fijn blogspotje! En fijn fijn dat Manfred een kameraadje heeft!!

Liefssss

Nina Heutinck zei

Wauw je hebt echt een mooie blog! hij is heel anders dan de rest, en dat is leuk :) Ik ben je nieuwste volger, en die outfit is moooi!

Fay Oberdorf zei

Wat heerlijk, wat heerlijk! Maak maar goed gebruik van al je inspiratie want dan komen er toch altijd fijne, mooie dingen van jou kant.

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Follow by Email