schelpjes van verschillende stranden

/
3 Comments
Koortsige dromen over ganzen zo groot als huizen.
Mama bracht me vanmiddag een manderijntje en noemde me een engeltje. 

Ik voel me een beetje treurig, 
ik wil niet meer het altijd-zieke-meisje zijn.

Ik wil niet meer duizelig worden als ik in Het Witte Hertenpark wil lezen en naar de mooie vossen en wasberen illustraties wil kijken.
Ik wil niet meer mijn gembertheetje dat helpt tegen de misselijkheid gelijk weer uit hoeven spugen.
Ik wil niet meer uren in mijn bed liggen luisteren naar de boze wind om het huis en mezelf verdrietig maken met dat ik niet kan doen wat ik wil (en moet) doen.

Mijn lippen zijn zo witjes, mijn haren krullen niet meer en mijn ogen stralen niet meer. (Volgens mij doen ze dat echt alleen maar als je je zelf ook fijn voelt!)

Ik wil dat de lente er is met avontuur 
en mooie landen,
met schelpjes van verschillende stranden

Maar vooral wil ik gewoon weer eens langer dan drie dagen met mijn krullende haren stralende ogen en rode lippen de dagen doorgaan.
Ben ik het enige altijd zieke meisje?You may also like

3 opmerkingen:

Johanna zei

wees niet treurig lief ziek meisje, ik stuur heel veel knuffels en hoop dat je snel weel beter zal zijn <3

Aafke zei

lieve, niet verdrietig zijn! Zodra de warme zonneglimpjes je gezichtje warm maken zal je stralen als de zon. heel veel liefs xx

bellefleurdelis zei

liefste damianne, ik weet dat het niet fijn is om altijd ziek te zijn. ik heb een chronische aandoening en ik heb in de afgelopen tien jaar geleerd dat je moet genieten van de dingen die je nog kan doen. alles komt goed, je gezonheid komt op de eerste plaats, wat andere ook mogen denken en zeggen, ik ben er alvast zeker van dat je er op jou manier komt, dat peobeer ik ook te doen. een dikke knuffel en veel liefs xxx

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Follow by Email