Winters droomreisje

/
2 Comments
De tweelingvriendinnen gingen glimlachend de koude vakantiedagen door, de lippen rood gestift en gegiechel door de mooiste straatjes.
Elke dag droegen we jurken en genoten we van de prachtigste designpaleisjes. Rode lippen en heel veel kopjes koffie in de fijne koffiezaakjes tussen de planten. Museumbezoekjes en eeuwige dagboekverhalen.


 


Kopenhagen is een stad die je eindeloos inspireert, waar je het liefste wil blijven.
De mensen zijn zo mooi, de kleuren zo zacht en de interieurtjes zijn zo stijlvol. Ik kan stiekem niet wachten om er mijn kinderen te laten opgroeien later en misschien zelf een mooi design en koffie zaakje te beginnen.
De komende dagen ga ik genieten van mijn aankoopjes en dagdroom ik verder over al het moois wat we zagen. Hopelijk beleefden jullie net zulke mooie winteravonturen deze vakantie!You may also like

2 opmerkingen:

Iep zei

Wauw, wat ziet alles er mooi uit!
Fijn dat je het zo leuk hebt gehad! Echt net wat voor jou! Dagdroom maar gauw verder!
Liefs mevrouw Iep

Desi van Waterschoot zei

Wat een fijn berichtje zeg.. Ik krijg er helemaal een blij gevoel van. Maar eigenlijk vind ik al je posts leuk om te lezen. Je dromerige kijk op de wereld spreekt me heel erg aan en komt stiekem ook wel een beetje bekend voor. Volgensmij heb je wel een geweldige tijd gehad in Kopenhagen. Het ziet er allemaal echt supermooi uit. Liefs

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Follow by Email